Sjötorpspaketet

Cykel längs Göta kanal med 1 övernattning och 2 rätters middag i Sjötorp- 38 km cykling- Populärast 2023

"Vi älskar Sjötorp och läget vid Göta Kanal och Vänern. Fantastisk mat, bra cyklar, lättrampad cykelled och mysigt boende är det som krävs för en lyckad minisemester, iallafall om du frågor oss på Sjötorps Cykeluthyrning "
 
Cykla Göta kanal under 2 dagar med hela familjen, vännerna eller bara för er själva. Detta fina cykelpaket passar alla åldrar och fördelen med detta paket är att du själv väljer hur långt du önskar cykla utmed Göta kanal, innan det är dags att vända åter mot Sjötorp för boende på Perssons Pensionat i Sjötorp. Under dagen kommer ni att passera många slussar och få uppleva och smaka på det bästa som erbjuds längs Göta kanal. Tillbaka i Sjötorp serveras en välförtjänt och god middag på Restaurang Perssons i Backen, som ligger med utsikt över slussarna och Vänern i Sjötorp. Cykel, lunchpaket och 2-rätters middag och boende ingår!
 
Cyklarna hämtas ut på förmiddagen i Sjötorp, vid Sjötorps Cykeluthyrning norr om kanalbron. Du cyklar sedan hela tiden utmed Göta kanal på den gamla dragvägen där hästar och oxar förr drog fram båtarna, och snart är det kanske dags att äta det medskickade goda lunchpaketet som hämtas ut från vår lokala fiskhandlare Maltes Fisk. Efter 7 km cykling kommer du till Lyrestad och när du cyklat c.a 10 km når du fram till Norrkvarns slussområde med barnens minikanal och Göta kanal uppbyggt i miniatyr. Om orken finns har du 4 km kvar till Hajstorp som är en av Göta kanals pärlor. Vid slussområdet ligger ett mysigt Café och det finns ett hantverksmagasin. Nu är det kanske dags att vända åter mot Sjötorp, passa på att stanna på de platser du ev. missade tidigare idag.
 
Framme i Sjötorp kan ni ställa in cyklarna för kvällen och sedan få tillgång till rummet som ligger ett stenkast bort. Nu väntar en god och välförtjänt middag, middagen serveras på Restaurang Perssons i Backen som ligger med utsikt över Vänern och Göta Kanal. Det serveras en 2-rätters meny där storsäljaren är Fish and Chips på egenfiskad gös. Boendet är på Perssons i Backens Pensionat och morgonen därpå serveras en god frukostbuffé innan det är dags att checka ut för denna gången.
 
Dag 2 rekommenderar vi att du cyklar längs Vänerleden som blev nationell cykelled 2022! En lagom dagsetapp är till Otterbäcken som är ett mysigt samhälle. Då cyklar du längs Vänern hela tiden och det finns gott om möjligheter för bad och fina fikapauser.
 
Meny 2024
Dag 1
Lunchpaket: Varmrökt lax med potatissallad
Middag
Förrätt: Toast Skagen toppat med löjrom
Varmrätt: Vänergös och löjromssås alt kyckling eller vegetariskt
Dag 2
Frukostbuffé

När du bokar detta erbjudande bor du på “Perssons i Backen”.

Hur många resenärer?

När vill du resa?

Build: 2024-06-07 14:54:16, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9196.cbischannel-44619.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: supplierpackagedetails