Dagskryssning på Göta kanal 2-dagar

* Helpension
* 2 - Dagar
* Hotellboende
* Startdagar tisdagar & torsdagar
* M/S Bellevue med guidning

Upptäck Göta Kanal med Båt och Boende på Pensionat Prästgården!
 
DAG 1: Båtkryssning och Familjär Charm (ca 6 timmar)
Ett äventyr börjar vid Töreboda – Sjötorp på en 5-timmars båtkryssning ombord på M/S Bellevue. Med avgång kl. 10.30 från Töreboda Gästhamn och passande busstransfer inkluderad, är detta den ultimata upplevelsen för dem som älskar bekvämlighet. Parkerar ni med bil på Pensionat Prästgårdens egen parkering, är det en kort promenad på ca. 400 meter till båten. Under resan kommer ni att passera inte mindre än 16 slussar och bli guidade av kaptenen genom Göta Kanals rika historia och natur. Lunch serveras ombord medan ni njuter av den lugna farten på 5 knop. Efter ankomsten till Sjötorp tar bussen er tillbaka till Töreboda på en cirka 45 minuters resa. Boendet på Pensionat Prästgården eller i deras annex som ligger alldeles intill Göta kanal garanterar familjär atmosfär och kvällen avslutas med en läcker middag på Prästgårdens Trädgårdscafé.
 
DAG 2: Utforska Töreboda och omgivningarna
Starta dagen med en härlig frukostbuffé på Pensionat Prästgården, där du kan njuta av utomhusmiljön på den fina uteserveringen, om vädret tillåter. Utforska Töreboda till fots eller överväg att hyra en cykel för att njuta av den bilfria dragvägen längs Göta kanal. En dag full av möjligheter och avkoppling väntar!
Boka nu för en perfekt kombination av avslappning och äventyr vid Göta Kanal!

När du bokar detta erbjudande bor du på “Pensionat Prästgården”.

Hur många resenärer?

När vill du resa?

Build: 2024-04-11 10:22:46, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9196.cbischannel-44619.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: supplierpackagedetails