Hajstorps vandrarhem, stugor & ställplats

Adress: Hajstorps övre sluss, 545 91 Töreboda
Område: Hajstorp
Visa karta

Vandrarhem | Vid Hajstorp slusscafé och vandrarhem finner du ställplats för husbil och husvagn, ett mysigt vandrarhem samt tre små stugor. Välkommen!

Här i den gamla brovaktarstugan vid slussen i Hajstorp, 5 km utanför Töreboda, driver krukmakaren Marianne Ljungström Hajstorps slusscafé och vandrarhem.

Slå dig ner, njut av den genuina kanalmiljön och av kaffet i de handdrejade muggarna. Här serveras också Klings glass och lättare lunch. I caféet tänker vi ekologiskt, närproducerat och fairtrade. I anslutning till Hajstorp slusscafé finns en ställplats för husbil och husvagn, ett mysigt vandrarhem samt tre små stugor.

Smedens Hus
Här är vandrarhemmet som ligger ett stenkast från Göta kanal.
Vi har behållit den lantliga och hemtrevliga stilen med blommiga tapeter, spetsgardiner och pelargoner i fönstren, lite som att komma hem till gamla faster. Huset byggdes 1909 till mästersmeden i Hajstorp och nu kan du bo här på vårt vandrarhem.

Tre små stugor
I de här lite enklare campingstugorna så är det två våningssängar i varje stuga. Fyrbäddsstugorna är utrustade med köksbord och stolar, täcken, kuddar, kaffebryggare, en kokplatta, kylskåp, kastruller, porslin och bestick. Utanför finns trädgårdsmöbler för er som vill duka upp en egen måltid.

Ställplatser & tältplats
Här står du med husvagn eller husbil nära Göta kanal på någon av våra 16 elplatser.

Platserna är inte bokningsbara, du tar bara en plats som är ledig och betalar vid ankomst till Slusscaféet. Där får du låna ett servicekort så att du har tillgång till vårt servicehus med toalett, dusch, kök och tvättstuga.
Gråvatten, latrintömning och påfyllning av vatten ingår i priset.

Cykelvänligt stopp

Faciliteter och service

Nöje
Cykelvänligt stopp

Kontaktinformation

Gatuadress
Hajstorps övre sluss
Postadress
545 91 Töreboda
Telefonnummer
+46 (0)73-029 11 25
Build: 2024-04-17 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-9196.cbischannel-44619.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails